Συνεχίστηκε την εβδομάδα 9-15 Αυγούστου η αύξηση του ιϊκού φορτίου στα αστικά λύματα των Χανίων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων του Εθνικού Δικτύου Επιδημιολογίας Λυμάτων, το οποίο λειτουργεί υπό το συντονισμό του ΕΟΔΥ.
Συγκεκριμένα την τελευταία εβδομάδα στην πόλη των Χανίων συνεχίσθηκε η τάση αύξησης (+103%), του εβδομαδιαίου μέσου όρου στο ιϊκό φορτίο των αστικών λυμάτων σε σύγκριση με την εβδομάδα 02-08/08/21. Το ιϊκό φορτίο παραμένει σε υψηλά επίπεδα.
Η εικόνα στις υπόλοιπες πόλεις της Κρήτης για το ίδιο διάστημα:
• Στην πόλη του Ηρακλείου, καταγράφηκε οριακή μείωση (-25%) του εβδομαδιαίου μέσου όρου στο ιϊκό φορτίο των αστικών λυμάτων σε σχέση με την εβδομάδα 02-08/08/21. Το ιϊκό φορτίο παραμένει σε σχετικά υψηλά επίπεδα.
• Στην πόλη του Ρεθύμνου, καταγράφηκε σχετική μείωση (-72%) του εβδομαδιαίου μέσου όρου στο ιϊκό φορτίο των αστικών λυμάτων σε σύγκριση με την εβδομάδα 02-08/08/21. Το ιϊκό φορτίο παραμένει σε μέτρια προς σχετικά υψηλά επίπεδα.
• Στην πόλη του Αγίου Νικολάου, καταγράφηκε οριακή και μη στατιστικά σημαντική μείωση (-10%) του εβδομαδιαίου μέσου όρου στο ιϊκό φορτίο των αστικών λυμάτων σε σύγκριση με την εβδομάδα 02-08/08/21. Το ιϊκό φορτίο παραμένει σε μέτρια προς σχετικά υψηλά επίπεδα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος