Αυτοψία Δημάρχου Χανίων στις εργασίες ανάπλασης στην περιοχή των Ταμπακαριών

Αυτοψία πραγματοποίησε σήμερα, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, στις εργασίες ανάπλασης, που έχουν ξεκινήσει αυτό το διάστημα στην ευρύτερη περιοχή των Ταμπακαριών. Τον Δήμαρχο Χανίων συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μιχάλης Καλογριδάκης, και υπηρεσιακοί παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων.
Το έργο «Ανάπλαση περιοχής Ταμπακαριών» εντάσσεται στον Άξονα προτεραιότητας: 2 «Βιώσιμη ανάπτυξη με αναβάθμιση του περιβάλλοντος και αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην Κρήτη» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ 2014-2020».
Αυτοψία Δημάρχου Χανίων στις εργασίες ανάπλασης στην περιοχή των ΤαμπακαριώνΣε δηλώσεις του ο κ. Σημανδηράκης επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Έχουν ξεκινήσει οι μεγάλες παρεμβάσεις στο βόρειο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χανίων, με τους τρεις δρόμους, οι οποίοι θα δεχτούν μια μεγάλη ανάπλαση και θα αναβαθμιστούν, την περιοχή της Αγίας Κυριακής, την οδό Φραγκοκαστέλλου και την οδό Βιβιλάκη, που βρισκόμαστε σήμερα. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει κανονικά, ο προϋπολογισμός του έργου είναι 2.200.000 ευρώ, με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους 18 μήνες».

Αυτοψία Δημάρχου Χανίων στις εργασίες ανάπλασης στην περιοχή των Ταμπακαριών
Ο Δήμαρχος Χανίων πρόσθεσε ότι καταβάλλεται προσπάθεια, ώστε να προχωρήσουν τα έργα όσο γίνεται γρηγορότερα, με παράλληλες παρεμβάσεις από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην αναβάθμιση των δικτύων ομβρίων και ακαθάρτων αλλά και τη βελτίωση της ύδρευσης, ώστε να μην χρειαστούν μελλοντικές παρεμβάσεις. Μάλιστα, ο κ. Σημανδηράκης πρόσθεσε ότι ήδη ο ΔΕΔΔΗΕ έχει προχωρήσει στην προεργασία για την υπογειοποίηση των δικτύων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος