Αποκαλυπτικό βίντεο από τη δολιοφθορά σε οχήματα στα Χανιά – Θρασύτατοι οι δράστες (video)

Πολύ κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι το τριήμερο 10 έως 12 Ιουλίου προκάλεσαν δολιοφθορές σε μηχανήματα εργολάβου της αντιπεριφέρειας αλλά και των δήμων Χανίων και Πλατανιά βρίσκονται οι αρχές.

Όπως φαίνεται στο αποκαλυπτικό βίντεο της ΕΡΤ Χανίων, τα ξημερώματα της 10ης Ιουλίου τρεις δράστες μπήκαν με το αυτοκινητό τους σε ιδιωτικό χώρο που ήταν σταθμευμένα φορτηγά και άλλα οχήματα και μέσα σε μόλις είκοσι λεπτά αφαίρεσαν 10 μπαταρίες.

Με γρήγορες κινήσεις και λίγο πριν αρχίσει να ξημερώνει, φόρτωσαν τις κλεμμένες μπαταρίες στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Τις επόμενες ώρες με την ίδια τακτική εκλάπησαν οι μπαταρίες από 10 μηχανήματα εργολάβου της αντιπεριφέρειας Χανίων στην περιοχή των Σφακίων, όπου εκτός από τις μπαταρίες που έκλεψαν, κατάστρεψαν και την καλωδίωση, ενώ ακολούθησαν τα μηχανήματα των Δήμων Χανίων και Πλατανιά, δέκα στον αριθμό. Συνολικά οι δράστες έκλεψαν περίπου 45 μπαταρίες και κάποιες εργαλειοθήκες. Η ζημιά που προκλήθηκε ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν αρκετά λάθη τα οποία βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχων, ενώ ερευνώνται και άλλες αντίστοιχες υποθέσεις στα Χανιά, που είχαν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, μήπως πρόκειται για τα ίδια άτομα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος