Απόδραση πέντε κρατουμένων από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

Τέσσερις ποινικοί κρατούμενοι αλβανικής καταγωγής και ένας Πακιστανός, απέδρασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, όπου είχαν βρεθεί, μετά από μεταγωγή τους. Είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, αλλά και σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Πρόκειται για ποινικούς κρατούμενους, που έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες, ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, οι οποίοι κατάφεραν απέδρασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από τα κρατητήρια του αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων πρόκειται για πέντε σκληρούς κακοποιούς, τέσσερις Αλβανούς και έναν Άραβα, οι οποίοι κατάφεραν να κόψουν το κάγκελο του υπόγειου κρατητηρίου στο οποίο βρίσκονταν, πιθανότατα με κάποια λίμα και στη συνέχεια έβαλαν τόση δύναμη, που έσπασαν ένα κομμάτι του τοίχου και κατάφεραν να διαφύγουν, καθώς το παράθυρο είναι πολύ μικρό και δεν χωράει άτομο να περάσει από εκεί.

Και ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τις συνθήκες απόδρασής τους.

Οι πέντε ισοβίτες ήρθαν με μεταγωγή στα Χανιά την περασμένη Πέμπτη προκειμένου να μεταφερθούν στις φυλακές της Αγυιάς, ενώ χρειάστηκε να παραμείνουν το Σαββατοκύριακο στο Αστυνομικό Μέγαρο. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου, Ευτυχία Πενταράκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος