Εκβίαζε ανήλικη στα Χανιά με άσεμνες φωτογραφίες

Απειλές δεχόταν μία 16χρονη από τα Χανιά, η οποία φέρεται να είχε πέσει θύμα ενός 21χρονου από τη Λέσβο. Ο νεαρός την απειλούσε ότι θα «ανεβάσει» άσεμνες φωτογραφίες της ανήλικης στο internet, εάν εκείνη δε συνεχίσει να του στέλνει κι άλλες.

Όπως αναφέρεται και στο σχετικό Δελτίου Τύπου της αστυνομίας, ο 21χρονος φέρεται να επικοινωνούσε διαδικτυακά με τη 16χρονη και να την απειλούσε πως εάν δεν του έστελνε νέες φωτογραφίες με παρόμοιο προκλητικό περιεχόμενο, θα δημοσίευε αυτές που απέσπασε στο διαδίκτυο.
Από ότι φαίνεται όμως, ο άνδρας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη νοσηρή του πράξη, καθώς το κορίτσι μίλησε στην οικογένειά του και ο πατέρας του προχώρησε στην καταγγελία του αγνώστου στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, προέκυψε ότι πρόκειται για έναν Έλληνα, μόλις 21 ετών, ο οποίος διαμένει στη Λέσβο. Ύστερα από παραγγελία του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 21χρονου στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης.

Εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τόσο τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του νεαρού, όσο και ψηφιακά μέσα αποθήκευσης και συγκεκριμένα, στικάκια, τα οποία και απέδειξαν ότι πρόκειται για τον άνδρα που απειλούσε τη 16χρονη από τα Χανιά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος