Αντίστροφη μέτρηση για την ανακατασκευασμένη Δημοτική Αγορά Χανίων – Ξεκινάει ο διαγωνισμός για τα κενά καταστήματα

Επίσημα «στον αέρα» ανέβηκε ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση των καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, η οποία ετοιμάζεται να επανεκκινήσει τη λειτουργία της μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής της.

Η δημόσια, ανοικτή, προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, για την εκμίσθωση των 19 κενών καταστημάτων (τα υπόλοιπα θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται από τους καταστηματάρχες που τα λειτουργούσαν πριν τον κλείσιμο για τις εργασίες ανακατασκευής), θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2026, με ώρα έναρξης τις 09:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Χανίων.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί ενώπιον της Επιτροπής Διεξαγωγής Δημοπρασιών του Δήμου, σύμφωνα με τα άρθρα 1 και 5 του Π.Δ. 270/1981. Η σχετική διακήρυξη έχει ήδη αναρτηθεί και η διαδικασία είναι ενεργή, εν αναμονή των ενδιαφερομένων.

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων, στη διεύθυνση: https://www.chania.gr/enimerosi/contests-proclamations/contests-proclamations-active/19-katastimata-agoras/ , ενώ περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Εσόδων & Δημοτικής Περιουσίας της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών στο Δημαρχείο Χανίων, στο τηλέφωνο 28213-41756 (εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος