Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Χανίων, με ανακοίνωσή της καλεί τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, “να αναστείλουν τυχόν προγραμματισμένες εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων και Αντιπροσώπων στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και να τις επαναπρογραμματίσουν έως τα τέλη Μαρτίου 2021 με την ελπίδα, ότι στο χρονικό αυτό διάστημα θα έχει ξεπεραστεί η κρίσιμη περίοδος που διανύουμε.”
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση, “μετά το νέο lockdown και τα έκτακτα μέτρα, που ανακοινώθηκαν για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οικογένειες των περίπου 18.000 μαθητών των σχολείων του Δήμου Χανίων,θα πρέπει να ανασταλούν οι τυχόν προγραμματισμένες εκλογικές διαδικασίες των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων.
Εξ’ άλλου, λόγω των έκτακτων μέτρων, που είναι σε ισχύ, (αναστολή συναθροίσεων, περιορισμός κυκλοφορίας, αναστολή λειτουργίας Γυμνασίων-Λυκείων κλπ.), είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν οι Γενικές Συνελεύσεις.”
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος