4 συλλήψεις σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο – Κατασχέθηκαν 208 γραμμάρια ηρωίνης και 500 ml μεθαδόνης

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τέσσερις Έλληνες, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

4 συλλήψεις σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο – Κατασχέθηκαν 208 γραμμάρια ηρωίνης και 500 ml μεθαδόνης

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκαν δύο από τους συλληφθέντες κατά την ώρα που παρελάμβαναν δέμα από μεταφορική εταιρεία στο Ρέθυμνο. Στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία η οποία περιείχε 208 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και 500 ml μεθαδόνης και συνελήφθησαν.

4 συλλήψεις σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο – Κατασχέθηκαν 208 γραμμάρια ηρωίνης και 500 ml μεθαδόνης

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Φαιστού ακόμα ένα Ηρακλειώτης ο οποίος όπως προέκυψε ήταν ο παραλήπτης του εν λόγω δέματος.

Από την προανάκριση προέκυψε η εμπλοκή ακόμα ενός ημεδαπού στη μεταφορά των ναρκωτικών, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Ηράκλειο. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 6 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν έφερε την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος, λειτουργούσε κατ΄ εντολή άλλου ατόμου, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος