Συλλήψεις 37 αλλοδαπών με πλαστά έγγραφα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Σε 37 συλλήψεις αλλοδαπών πολιτών που επιχείρησαν να φύγουν από το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης», προχώρησαν σε διάστημα έξι ημερών –από τις 24 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου- οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 24 άνδρες και 13 γυναίκες ηλικίας από 19 έως  62 ετών.

Οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Τσεχίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Βουλγαρίας, Πολωνίας, Βελγίου, Γερμανίας, Ολλανδίας, Πορτογαλίας, Ελβετίας, Αυστρίας,  Ουρουγουάης και  Νορβηγίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο και Ολλανδία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι ι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος