11 βραβεία σε ταινίες Χανιώτικων Σχολείων

Έντεκα βραβεία απέσπασαν ταινίες, που δημιουργήθηκαν από Σχολεία των Χανίων, στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων cine Μαθήματα και CReDoc / Κρήτη, Προφορική Ιστορία, του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, στον 11ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Cinema…διάβασες;».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ταινίες δημιουργήθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2020, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες λόγω covid19 και αποτελούν στο σύνολό τους έμπρακτη απόδειξη του γεγονότος ότι το ντοκιμαντέρ έχει τη δυνατότητα να φέρει κοντά τα παιδιά στην Τοπική Ιστορία με τον καλύτερο τρόπο, γνωρίζοντάς τους παράλληλα την Τέχνη του Κινηματογράφου.
Υπογραμμίζουμε ότι στο διαγωνισμό συμμετείχαν 110 ταινίες από την Ελλάδα και την Κύπρο και τα Σχολεία των Χανίων απέσπασαν βραβεία και διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες, στις οποίες είχαν συμμετοχή.
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων συγχαίρει Μαθητές και Εκπαιδευτικούς για τις διακρίσεις τους αλλά και τους συνεργάτες του, Επιμορφωτές και Συμβούλους στις δημιουργίες των Σχολείων. Μοναδική δέσμευση η συνέχεια και η ανάπτυξη της προσπάθειας όλων μας!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος