Τρεις συλλήψεις εμπλεκομένων σε υπόθεση 14χρονης που γέννησε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου (βίντεο)

Την ερχόμενη Δευτέρα απολογούνται δύο από τους 3 συλληφθέντες

Στη σύλληψη δύο ανδρών -44 και 48 ετών- προχώρησαν οι αστυνομικοί στο  Ρέθυμνο, αφού φαίνεται να έχουν ομολογήσει ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με ένα 14χρονο κορίτσι. Εκτός από τους δύο άνδρες, έχει συλληφθεί και ο 46  ετών πατριός του κοριτσιού. Όλοι οι συλληφθέντες κατάγονται από την Ρουμανία.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν το 14χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία, ζήτησε από τη μητέρα της να την πάει σε γυναικολόγο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το κορίτσι διένυε τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της.

Στη συνέχεια -και μετά από σύσταση του γιατρού- το κορίτσι παρακολουθούσαν γιατροί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και τελικά γέννησε πριν από λίγες ημέρες. Παραμένει στο νοσοκομείο όπου παρακολουθείται από παιδιψυχολόγος του Χαμόγελου του Παιδιού. Η ΜΚΟ έχει ζητήσει να μεταφερθούν και η δύο σε μαιευτήριο για να λάβουν την απαραίτητη φροντίδα.

Όταν διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε πατέρας,  καταγγέλθηκε στην αστυνομία, που μετά από έρευνα προχώρησε στις τρεις συνολικά συλλήψεις. Πάντως οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες όχι μόνο παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη, αλλά και ότι αυτό συνέβαινε εν γνώσει της μητέρας και του πατριού της.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στον Εισαγγελέα, από όπου ζήτησαν και πήραν αναβολή για την απολογία τους την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαρτίου, ενώ και οι τρεις θα υποβληθούν σε εξέταση DNA.

Τους βαρύνει η κατηγορία της συνεύρεση με ανήλικο κάτω των 15 ετών και της ασέλγειας.

Το κορίτσι φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος