Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης για τις ακτές του Νομού

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης έχοντας υπόψη: τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων των θαλάσσιων υδάτων των ακτών κολύμβησης της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης αναφορικά με την κατάσταση της θάλασσας και της ακτής, εξέδωσε απόφαση, σύμφωνα με την οποία, επιτρέπεται η κολύμβηση σε όλες τις θαλάσσιες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, εκτός από τις περιοχές: Μέσα στα λιμάνια Μαρώνειας, Ιμέρου και Φαναρίου. Στην περιοχή 300 μέτρων εκατέρωθεν των εκβολών του ποταμού Λίσσου (Φιλιουρή). Συνιστάται επίσης η αποφυγή κολύμβησης για προληπτικούς λόγους, στα θαλάσσιανερά των περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης που βρίσκονται 50 μέτρα εκατέρωθεν των στομίων εκβολής όλων των αγωγών όμβριων υδάτων και χειμάρρων ιδίως μετά από βροχή. Συστήνεται η κολύμβηση στις ακτές που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Ταυτοτήτων Ακτών Κολύμβησης της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων και οι οποίες παρακολουθούνται με τακτικούς ελέγχους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης έχοντας υπόψη: τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων των θαλάσσιων υδάτων των ακτών κολύμβησης της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, αναφορικά με την κατάσταση της θάλασσας και της ακτής,
εξέδωσε απόφαση, σύμφωνα με την οποία, επιτρέπεται η κολύμβηση σε όλες τις θαλάσσιες περιοχές της Περιφερειακής
Ενότητας Ροδόπης, εκτός από τις περιοχές:
-Μέσα στα λιμάνια Μαρώνειας, Ιμέρου και Φαναρίου.
-Στην περιοχή 300 μέτρων εκατέρωθεν των εκβολών του ποταμού Λίσσου (Φιλιουρή).
-Συνιστάται επίσης η αποφυγή κολύμβησης για προληπτικούς λόγους, στα θαλάσσια νερά των περιοχών της Περιφερειακής -Ενότητας Ροδόπης που βρίσκονται 50 μέτρα εκατέρωθεν των στομίων εκβολής όλων των αγωγών όμβριων υδάτων και χειμάρρων ιδίως μετά από βροχή.

Συστήνεται η κολύμβηση στις ακτές, που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Ταυτοτήτων Ακτών Κολύμβησης της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων και οι οποίες παρακολουθούνται με τακτικούς ελέγχους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος