Ανατροπή με αλλαγές και νίκη στο φινάλε

Οι αλλαγές απο τον πάγκο βοήθησαν την ΑΕΛ να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και νά πάρει τη νίκη απο τον Εργοτέλη με 2-1. Με τη νίκη αυτή η ΑΕΛ έφθασε στις τέσσερις και παραμένει αήττητη και μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Foadboall Leuge. Ο Εργοτέλης ευτήχησε να προηγηθεί στο 35΄ με τον Μπουρσέλη που εκμεταλλέυτηκε την αδράνεια των αμυντικών και την πάσα του Παμλίδη και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Ανατροπή με αλλαγές και νίκη στο φινάλε

Η ΑΕΛ δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο και οι όποιες προσπάθειες δεν είχαν απότέλεσμα απέναντι στον Εργοτέλη. Με την έρναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και με τις αλλαγές που έγιναν οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και άρχισαν να γίνονται απειλιτικοί για την εστία του Αθανασίου. Η πίεση καρποφόρησε στο 87΄ όταν ο Ουρτάδο κέδρισε κόρνερ, το εκτέλεσε ο ίδιος και ο Ναγιάρ με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρουκάκης που είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Αθανσίου και απο κοντά με προβολή χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, προκαλώντας έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων.

Ανατροπή με αλλαγές και νίκη στο φινάλε

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Αγγελάκη, υποστηρίζοντας ότι προηγήθηκε φάουλ στον τερματοφύλακα τους.
ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Μπανούσης(74΄Ναγιάρ), Λαμπρόπουλος (58′ Μαρουκάκης), Πάτο( 73΄Ουρτάδο),Μπουντόπουλος, Μπόγιοβιτς.
Εργοτέλης (Βέλιτς): Αθανασίου, Γιαλούσης, Άλμπι Άλλα, Αυγενικού, Μπουρσέλης (83΄Περέιρα), Κούρτης (74΄Φουκαράκης), Στεφάνοβιτς, Γρομητσάρης, Παμλίδης (90’+1′ Μάνος), Δωματάς, Κυριακόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος