Αλεξανδρούπολη: Ξεκαλάκης «Θεωρούμε τον Τσίπρα αναξιόπιστο»

Την αισιοδοξία του, ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταστεί και πάλι η αξιόπιστη πολιτική δύναμη που θα δώσει διέξοδα στα αδιέξοδα που η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ έχει οδηγήσει τον κόσμο, εξέφρασε απόψε από την Αλεξανδρούπολη, κατά την διάρκεια Συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, ο γρ της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης.

Ο κ. Ξεκαλάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση διευκρίνισε, πως το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έχει δείξει διαχρονικά ότι, βάζει τον τόπο και την πατρίδα πολύ πάνω από το κομματικό συμφέρον. « Είναι στην πραγματικότητα η μοναδική δύναμη που το έχει πράξη,» είπε και πρόσθεσε: Θεωρούμε ότι,ο κ.Τσίπρας τόσο από τις επιλογές του ,όσο και από την πολιτική που έχει ασκήσει καθίσταται αναξιόπιστος για να μπορέσουμε να συνεργασθούμε μαζί του.»

Αναφορικά με την πρόθεση συνεργασίας στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε «Εμείς σε κάθε εθνικό θέμα προτιθέμεθα να συνεργαστούμε με την κυβέρνηση και με τα άλλα κόμματα που βρίσκονται μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, που βρίσκονται μέσα στο δημοκρατικό τόξο .Μακάρι αυτή τη φορά η κυβέρνηση να επιλέξει το διάλογο και όχι μια μονόπλευρη στείρα τακτική η οποία αυτή τη στιγμή μας έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα, όπως το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε ο κ. Τσίπρας όταν πήγε απροετοίμαστος στην Τουρκία και έθεσε θέματα στην τουρκική κυβέρνηση η οποία τα απέρριψε μετά επαίνων.»

Ο κ. Ξεκαλάκης, επισκέφτηκε τον Έβρο στο πλαίσιο της πολιτικής και οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ. Το μεσημέρι μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο της Ορεστιάδας, ενώ το απόγευμα συναντήθηκε με φίλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη:Όλγα Ορφανίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος