Για το θέμα της εγκατάστασης πλωτού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG στο θαλάσσιο κόλπο της Αλεξανδρούπολης και τη μεταφορά του προς αποθήκευση ανατολικά της πόλης, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης θα ενημερώσει το σώμα στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 6μμ.
Το θέμα έρχεται στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου μετά από αίτημα πολιτών οι οποίοι ζητούσαν να γίνει πλήρης ενημέρωση καθώς σύμφωνα με τους ίδιους η μέχρι τώρα ενημέρωση ήταν ελλιπής , ανακριβής, ενώ η πλειονότητα των πολιτών είχε παντελή άγνοια για το θέμα.
«Είμαστε μία μεγάλη ομάδα πολιτών που τους ενώνει η ανησυχία για το μέλλον της πόλης και του περιβάλλοντος,» σημειώνουν σε ανακοίνωση τους και τονίζουν: «Ζητάμε να γίνει νέα συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα τον LNG ,όπου θα πρέπει να ακουστούν εκτός από τις απόψεις των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και όλες οι απόψεις των φορέων και τάξεων που θίγονται λιγότερο η περισσότερο από την δημιουργία μιας τέτοιας επένδυσης.»
ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη:Όλγα Ορφανίδου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος