Άγιος Νικόλαος: Στην Αθήνα για τα προβλήματα

Σειρά επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες για ζητήματα που χρονίζουν θα έχει σήμερα στην Αθήνα, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός. Όπως ο ίδιος έκανε γνωστό, αν και τα ζητήματα αυτά, απασχόλησαν την δημοτική αρχή, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, ωστόσο λόγω των διαρκών αλλαγών σε πολιτικό επίπεδο, δεν έχει καταστεί δυνατή η δρομολόγηση τους.
Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αναμένεται να επισκεφθεί το διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ, κ. Τερζάκη, προκειμένου να συζητήσει μαζί του, το θέμα της ταχύτερης προώθησης για την παραχώρηση των κτιρίων όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν το Φρουραρχείο και ο ΕΟΜΜΕΧ.
Ιδιαίτερα μάλιστα για το τελευταίο κτίριο, υπάρχει προγραμματισμός να διατεθεί, εφόσον υπάρξει ανάγκη, ως χώρος εκπαίδευσης της ΑΣΤΕΚ.
Ο κ. Ζερβός, αναμένεται επίσης να συναντηθεί με τον Γ.Γ του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου από κοινού να εξετάσουν το ζήτημα που έχει προκύψει με την αποκατάσταση της Αμμουδάρας, καθώς και την άρνηση της Περιφερειακής υπηρεσίας που εδρεύει στο Ηράκλειο, για την έγκριση της σχετικής διαδικασίας που ήδη έχει κατατεθεί.
Επιπλέον θα συναντηθεί με την Γ.Γ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου να πληροφορηθεί για την δρομολόγηση του φακέλου αναφορικά με το δρόμο Καλό Χωριό- Φρουζή.
Αναφερόμενος στην συνάντηση που θα έχει με εκπροσώπους της εταιρείας ακινήτων του ΟΤΕ, κ Ζερβός, τόνισε ότι μέλημα της δημοτικής αρχής, είναι η προώθηση της διαδικασίας ενοικίασης του συγκεκριμένου χώρου, για την μεταφορά των δημοτικών υπηρεσιών, με στόχο την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος