Ζάκυνθος: Ηλεκτροπληξία η αιτία θανάτου του 9χρονου – Διαρροή ρεύματος διαπίστωσαν οι πραγματογνώμονες

Ηλεκτροπληξία ήταν η αιτία θανάτου του 9χρονου αγοριού, που έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου στο Τσιλιβή Ζακύνθου, σύμφωνα με το πόρισμα του αρμόδιου ιατροδικαστή Πάτρας, όπου μεταφέρθηκε νωρίτερα η σορός του άτυχου παιδιού, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, το άτυχο παιδί έπαιζε «κρυφτό» με την παρέα του, όταν αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από κεντρική μονάδα κλιματισμού ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου οι πραγματογνώμονες, που εξέτασαν το σημείο του δυστυχήματος, διαπίστωσαν ότι πράγματι υπήρχε διαρροή ρεύματος στις εξωτερικές μονάδες air condition του ξενοδοχείου δίπλα, στο οποίο έπαιζε το άτυχο παιδί με τους φίλους του.

«Πήγε να παίξει, έφυγε το παιδί μας για πέντε λεπτά», δήλωσε ο πατέρας του 9χρονου, σημειώνοντας πως έπαιζε συχνά εκεί με άλλα παιδιά. «Έχει τρία χρόνια που έπαιζε το παιδί εκεί… Ήταν τα καλώδια ανοιχτά, ακουμπούσαν πάνω στη βάση και πήγε το παιδί να κρυφτεί εκεί και ακούμπησε στο σώμα του», προσέθεσε.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Παπαδημητρίου/ Ειρήνη Μαραγκού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος