Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκε η 27χρονη για τη δολοφονία της 37χρονης

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως Ζακύνθου, η 27χρονη που απολογήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, και φέρεται να είχε το ρόλο «τσιλιαδόρου» στη δολοφονία της 37χρονης.

Η 27χρονη, νωρίτερα, συνοδεία του δικηγόρου της, παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Ζακύνθου και παραδόθηκε στις Αρχές, καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο παρακολουθούσε το ζεύγος και έδινε την πορεία τους στους δράστες, που προχώρησαν στη δολοφονία της γυναίκας και στο βαρύ τραυματισμό του 54χρονου συζύγου της, ο οποίος δολοφονήθηκε ένα χρόνο μετά, τον περασμένο Μάιο.

Απομένει ακόμη η σύλληψη του γιού εφοπλιστή, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αλλά διαφεύγει στο εξωτερικό και στον οποίο ανήκει το σκάφος με το οποίο οι δράστες μετέβησαν από παραλία της Ηλείας στη Ζάκυνθο, εκτέλεσαν την 37χρονη και επέστρεψαν πίσω.

Συνολικά απολογήθηκαν από το περασμένο Σάββατο 8 άτομα στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου. Τέσσερις προφυλακίστηκαν, τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ αναμένεται η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για ένα άτομο, για το οποίο υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.

ΕΡΤ Ζακύνθου – Ρεπορτάζ: Διονύσιος Νέγκας  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος