Ζάκυνθος: Ολοκληρώνονται οι απολογίες για τη δολοφονία της 37χρονης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καταβολής εγγύησης 30.000 ευρώ, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και παρουσίας δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αφέθηκε ο απότακτος αστυνομικός, φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της 37χρονος στη Ζάκυνθο.

Η απολογία του στην ανακρίτρια Ζακύνθου κράτησε αρκετές ώρες και η απόφαση για να μην προφυλακιστεί είχε τη σύμφωνη γνώμη και της εισαγγελέως.

Αντιθέτως ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν για την προφυλάκιση του έβδομου κατηγορουμένου, που φέρεται να είναι περιφερειακό ρόλο και συγκεκριμένα την παρακολούθηση του ζευγαριού, πριν τη δολοφονική επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της 37χρονης και το βαρύτατο τραυματισμό του 54χρονου συζύγου της, που δολοφονήθηκε ένα χρόνο μετά.

Ο κατηγορούμενος θα μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να αποφασίσει για την τύχη του το Δικαστικό Συμβούλιο Ζακύνθου.

Τέλος αργά το βράδυ ξεκίνησε η απολογία της 27χρονης η οποία παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην εισαγγελέα, μαζί με το συνήγορό της. Φέρεται και αυτή να είχε περιφερειακό ρόλο με το δικηγόρο της να δηλώνει ότι «δεν έχει να φοβηθεί και να κρύψει τίποτα γιατί δεν εμπλέκεται στην υπόθεση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος