Ζάκυνθος: Με παρέμβαση Β. Κικίλια άλλαξε θέση ο ναυαγοσωστικός πύργος στο Ναυάγιο

Χρειάστηκε η προσωπική παρέμβαση του υπουργού Τουρισμού, Βασ. Κικίλια, στο δήμαρχο Ζακύνθου, Νικ. Αρετάκη, για να αλλάξει θέση και να φύγει μπροστά από το πλοίο “Παναγιώτης” στην παραλία του Ναυαγίου, ο ναυαγοσωστικό πύργος που τοποθετήθηκε από την δημοτική αρχή.

Ζάκυνθος: Με παρέμβαση Β. Κικίλια άλλαξε θέση ο ναυαγοσωστικός πύργος στο Ναυάγιο

Η εικόνα του ογκώδους πύργου στην μέση της παραλίας και ακριβώς μπροστά από το πλοίο, που έγινε viral στα social media, είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, επικριτικά έως και χλευαστικά, τόσο από κατοίκους όσο και επισκέπτες του νησιού.

Αντίδραση υπήρξε και από την αρμόδια Επιτροπή Διαχείρισης του Ναυαγίου, η οποία, σημειωτέον, δεν είχε ενημερωθεί καν για την κίνηση αυτή του Δήμου.

Ο Δήμος Ζακύνθου, μέσω του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Σ. Κακολύρη, ισχυρίστηκε ότι ο πύργος ναυαγοσώστη τοποθετήθηκε στη μέση της παραλίας, μπροστά από το “Κουφάρι του Παναγιώτη”, μετά από συνεννόηση με το Λιμενικό.

Χθες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι ο πύργος θα απομακρυνθεί από τη θέση που τοποθετήθηκε, μετά την παρέμβαση του υπουργού Τουρισμού και θα πάει λίγο πιο δεξιά προς την άκρη του πλοίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος