Ζάκυνθος: Αποκολλήθηκε τμήμα του ιστορικού “Ναυαγίου” από την θαλασσοταρχή

Την ώρα που οι αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και στους τουριστικούς και επιχειρηματικούς φορείς “φουντώνουν” για την μη κατάθεση της διάταξης για την δημιουργία της “Ναυάγιο Α.Ε.”, ο “Παναγιώτης” το διάσημο πλοίο, διαλύεται από την κακοκαιρία.
Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε κάτοικος της ορεινής Ζακύνθου, φαίνεται ότι έχει ξεκολλήσει ένα κομμάτι από το μπροστινό μέρος του πλοίου.

Ο κ. Διονύσης Τσουκαλάς – Μπλακάκι αναφέρει ότι το ύψος των κυμάτων έφτασε τα 4 μέτρα με αποτέλεσμα να αποκολληθεί το κομμάτι από το κουφάρι.

Ο κ. Τσουκαλάς απηύθυνε έκκληση στον Δήμο Ζακύνθου και στην Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου, να ενεργήσουν άμεσα για την αξιοποίηση και ανάδειξη του «Ναυαγίου», σε συνεργασία και με πλοιοκτήτες.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Έκκληση προς τους τοπικούς διοικούντες του νησιού και συγκεκριμένα στον Δήμο Ζακύνθου και στην Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου, για το πλάτωμα του Ναυαγίου άλλα και την παραλία του Ναυαγίου. Ως νόμιμοι ιδιοκτήτες της τοποθεσίας ας αφήσουν της οχθριες και τα εγώ τους και να μονιασουν για το κοινό καλό του νησιού και των Ζακυνθινών. Πρέπει να ενεργήσουν τώρα για την αξιοποίηση και ανάδειξη του Ναυαγίου. Σε συνεργασία και με την θαλάσσια τουριστική δραστηριότητα των πλοιοκτητών Ζακύνθου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος