Υπόθεση βιασμού ανήλικου στη Δράμα: Αποκλειστικά στην ΕΡΤ ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη

Array

Ένας 36χρονος συνελήφθη στη Δράμα για τον βιασμό -κατ` εξακολούθηση- του ανήλικου γιου της συντρόφου του. Ο φερόμενος ως δράστης θα απολογηθεί τη Δευτέρα. Πριν από λίγο μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο πατέρας του 36χρονου ο οποίος δηλώνει συγκλονισμένος με τις κατηγορίες που βαρύνουν τον γιο του. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Τασούλα Κρητικού στην περιοχή,  ο άνδρας πιστεύει πως κάτι τέτοιο αποκλείεται να έχει συμβεί, γιατί όπως είπε κάτι θα είχε καταλάβει γιατί ζούσαν όλοι μαζί στο σπίτι, στη γειτονιά των Κοκκινογείων της Δράμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανήλικο γιο της συντρόφου του επί ενάμιση χρόνο. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες βιασμού και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου. Η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας ασχολήθηκε μαζί του μέσα στην εβδομάδα μετά από καταγγελία σε βάρος του για απόπειρα βιασμού ενός δεύτερου δεκαπεντάχρονου, φίλου του παιδιού της συντρόφου του, που πέρασε μαζί του στο σπίτι τους τη νύχτα των Χριστουγέννων.

Όπως είπε, εκείνο το παιδί στην αστυνομία προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά την ώρα που κοιμόταν. Ξέφυγε ωστόσο, η εξέταση του ιατροδικαστή τότε δεν έδειξε βιασμό, οδήγησε ωστόσο στην εξέταση του δεύτερου παιδιού και φτάσαμε στο σήμερα.

Ρεπορτάζ: Τασούλα Κρητικού

Σχετικό Άρθρο: Δράμα: Σύλληψη για βιασμό ανήλικου αγοριού – Ο φερόμενος ως δράστης θα απολογηθεί τη Δευτέρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος