Βόλος: Πολίτης επιτέθηκε σε εργαζόμενους της ΔΕΗ

Επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΕΗ της οδού Λαρίσης στον Βόλο, με στόχο να ενημερωθεί για το τι έπρεπε να κάνει ώστε να επιστρέψει στην ΔΕΗ από ιδιώτη πάροχο ενέργειας, αλλά λαμβάνοντας τις σχετικές πληροφορίες από την αρμόδια υπάλληλο για τα έγγραφα που έπρεπε να προσκομίσει, ενημερώθηκε ότι έπρεπε να εξοφλήσει παλιά οφειλή ύψους 100€ και τότε μεταμορφώθηκε σε “θηρίο” σπάζοντας το προστατευτικό τζάμι και γρονθοκοπώντας εργαζόμενη της υπηρεσίας ασφαλείας της υπηρεσίας.

Με το άκουσμα ότι έπρεπε να εξοφλήσει την παλιά οφειλή εξοργίστηκε, με αποτέλεσμα να σπάσει το προστατευτικό τζάμι του γραφείου της υπαλλήλου τραυματίζοντάς της. Εκείνη την ώρα παρενέβη εργαζόμενη εταιρείας security με αποτέλεσμα να την γρονθοκοπήσει και εν τέλει να στείλει τις δυο γυναίκες στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στο μεταξύ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αλλά ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει από την έξοδο κινδύνου αποφεύγοντας την σύλληψή του.

Η ΔΕΗ κατέθεσε ήδη μηνυτήρια αναφορά σε βάρος πολίτη που προκάλεσε το σοβαρό επεισόδιο και τον τραυματισμό των εργαζομένων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος