Βόλος: Χωρίς σύλληψη ακόμα για το άγριο έγκλημα με θύμα 75χρονη – Άφωνοι συγγενείς και γείτονες

Σαρώνει κυριολεκτικά όλες τις επαφές, τους συγγενείς και φίλους του 39χρονου φερόμενου ως δράστη της άγριας δολοφονίας της 75χρονης νονάς του Ευθαλίας Αβραμίδου, η Αστυνομία Βόλου, η οποία σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ βρίσκεται θεωρητικά κοντά στον εντοπισμό του, αφού ήδη έχει γίνει η ταυτοποίησή του. Πριν από λίγο ο 39χρονος επικοινώνησε με την αστυνομία καθώς και με τη σύζυγό του και παραδέχτηκε ότι αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας.

Βόλος: Χωρίς σύλληψη ακόμα για το άγριο έγκλημα με θύμα 75χρονη – Άφωνοι συγγενείς και γείτονες

Στον αριθμό 8 της Λεωφόρου Καζανάκι, στην Ν. Ιωνία Βόλου, στο υπόγειο αποθήκης άλλου ενοίκου της πολυκατοικίας, εκεί όπου βρέθηκε χθες Σάββατο το μεσημέρι, κατακρεουργημένη η αγνοούμενη από την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με δήλωση της αδελφή της στις αστυνομικές αρχές, πριν λίγη ώρα ολοκλήρωσε το έργο της η υπηρεσία της σήμανσης, ενώ οι ένοικοι ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη σε αυτή την ήσυχη χήρα γυναίκα που είχε χάσει πριν λίγα χρόνια τον έναν από τους δύο γιους της και τον σύζυγό της, ενώ ο δεύτερος εν ζωή γιος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Τι λένε οι ένοικοι της πολυκατοικίας 

Κανένας δεν άκουσε και δεν είδε κάτι ύποπτο. Εκτός από μια ένοικο, την κ. Άννα που συνάντησε τον φερόμενο ως δράστη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, κοντά στο μεσημέρι, τον χαιρέτισε και αντάλλαξε λίγες κουβέντες τυπικές, “τι κάνεις” και τα σχετικά. Ο φερόμενος ως δράστης φαινόταν ήρεμος και της απάντησε ότι περίμενε την μητέρα του για να την πάει στο φαρμακείο. Να σημειωθεί ότι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη μένει σε διπλανή πολυκατοικίας από αυτή του θύματος. Η κ. Άννα παρουσιάζει τον φερόμενο ως δράστη ως ένα καλό παιδί που βοηθούσε την νονά του είτε πηγαίνοντας ψώνια που χρειάζονταν είτε πηγαίνοντάς της στο νεκροταφείο, το οποίο επισκεπτόταν πολύ τακτικά.

Το θύμα, η 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου-Αλεξούλη, περιγράφεται ως μια φιλήσυχη προσωπικότητα, η οποία ουδέποτε είχε καθ’ οποιοδήποτε τρόπο είχε απασχολήσει την πολυκατοικία. Απεναντίας φρόντισε το γιο της, ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρικό κάθισμα και όπως μας είπε ένας γείτονας- ένοικος της πολυκατοικίας μιλούσαν, αλλά δεν είχε αναφέρει τίποτα σχετικό με πίεση που δεχόταν από το βαφτιστήρι  της για να του δώσει χρήματα. Ο φερόμενος ο δράστης ερχόταν τακτικά στην νονό του θα μας πει, και θα συμπληρώσει ότι ήταν μια γυναίκα χτυπημένη από θανάτους και καμιά φορά παραπονιόταν για τα βάσανά της αυτά.

Βόλος: Χωρίς σύλληψη ακόμα για το άγριο έγκλημα με θύμα 75χρονη – Άφωνοι συγγενείς και γείτονες

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα εντοπισμού του δράστη – Διάψευση αστυνομίας για σύλληψη δράση

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί ο φερόμενος ως δράστης, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει η οικογένειά του για να παραδοθεί, όπως λέει το ρεπορτάζ, μια και είναι πατέρας δυο παιδιών και η ομολογία και παράδοσή του θα ελαφρύνουν την θέση του. Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον δράστη, ο οποίος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές. Η σύζυγος του φερόμενου ως δράστη, λέγεται ότι συνεργάζεται με την Αστυνομία, η οποία κατέθεσε ότι ο άνδρας της έχει εξαφανιστεί από την ημέρα εξαφάνισης της νονάς του.

Βόλος: Χωρίς σύλληψη ακόμα για το άγριο έγκλημα με θύμα 75χρονη – Άφωνοι συγγενείς και γείτονες

Πολλά τα ερωτήματα για το πώς βρέθηκαν τα κλειδιά ξένης αποθήκης στα χέρια του δράστη

Η αποθήκη στην οποία βρέθηκε το πτώμα της 75χρονης είναι ιδιοκτησίας ενοίκου της πολυκατοικίας. Η πόρτα της αποθήκης δεν έχει παραβιαστεί και όταν διατάχθηκε από την αστυνομία, όσοι ένοικοι της οικοδομής έχουν αποθήκη θα έπρεπε να ανοίξουν τις αποθήκες τους, τότε ο ιδιοκτήτης της αποθήκης αντίκρισε το πτώμα της 75χρονης.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στις αποθήκες του υπογείου από κάποιες κηλίδες αίματος κοντά στο ασανσέρ, αλλά και κάποια σημάδια στον τοίχο της σκάλας που οδηγηθεί στις αποθήκες.

Βόλος: Χωρίς σύλληψη ακόμα για το άγριο έγκλημα με θύμα 75χρονη – Άφωνοι συγγενείς και γείτονες

Η αδελφή του θύματος – Η μάνα του φερόμενου ως δράστη

Τόσο η αδελφή του θύματος, όσο και η μάνα του φερόμενου ως δράστη, αρνήθηκαν να πούμε οτιδήποτε, αφού όπως μας είπαν, η Αστυνομία έδωσε οδηγίες να μην πουν τίποτα.

Εκείνο το οποίο γνωρίζουμε είναι ότι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη, βρίσκεται σε μεγάλη στεναχώρια, αφού εκτός του ότι το παιδί της κατηγορείται για την φρικιαστική δολοφονία της νονάς του, ο σύζυγός της και πατριός του φερόμενου ως δράστη, είναι ετοιμοθάνατος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος