Τζουμέρκα: Κέρδισε τα βουνά – Νίκησε τον κορονοϊό

Η ζωή του Χρήστου Λάμπρη είναι συνυφασμένη με την περιπέτεια και τα φυσικά τοπία. Τον κέρδισαν από μικρή ηλικία. Ήταν το πλέον φυσιολογικό για ένα παιδί που μεγάλωσε στα Τζουμέρκα και άκουγε το χειμώνα το κελάρυσμα των ρυακιων και τη βουή του ορμητικού Αράχθου και του Καλαρύτικου.

Κατάφερε να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα με όλο και περισσότερες εικόνες. Από τα Ιμαλάια στην Ανταρκτική και από τη Σαχάρα στο Μάτσου Πίτσου και τα βουνά του Περού. Ξεπέρασε τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου και σε καθε τοπο που πηγαινε, ως ταξιδευτής, απολάμβανε και τα πολιτιστικά μνημεία.

Πέρυσι, βρέθηκε στο μεγαλύτερο αδιέξοδο και τη δυσκολότερη κατασταση. “Σκόνταψε”… στον κορονοϊό, συμμετέχοντας σε σεμινάριο για τον εναλλακτικό τουρισμό που οργάνωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στα Τρίκαλα. Ο επί χρόνια συνεργάτης και φίλος του, είχε γυρίσει μόλις από τη “φλεγόμενη” Ιταλία.

Τζουμέρκα: Κέρδισε τα βουνά – Νίκησε τον κορονοϊόΈτσι, ξεκίνησε την πιο μεγάλη και δύσκολη περιπέτεια της ζωής του. Ο πυρετός είχε ανέβει, πήγε στο νοσοκομείο- δεν μπόρεσε να φιλήσει τις δύο κόρες του εκείνο το πρωί- και έμεινε στην Εντατική για 30 μέρες από τις 56 συνολικά. Κι όμως βγήκε νικητής, αφού είχε χάσει 17 κιλά. Στη συνέχεια μετέβη σε μονάδα αποκατάστασης και τώρα βλέπει τη ζωή με την ίδια ζέση. Πώς τα κατάφερε; Με την αισιοδοξία και τη σκέψη ότι τον περιμένει με αγωνία η “Γλυκιά Συμμορία”, οι κόρες του και η γυναίκα του! Το βιβλίο του με τίτλο “Χωρίς Ίχνη” κυκλοφορεί ήδη και την Τετάρτη θα γίνει η παρουσίαση διαδικτυακά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος