Η ζωή του Χρήστου Λάμπρη είναι συνυφασμένη με την περιπέτεια και τα φυσικά τοπία. Τον κέρδισαν από μικρή ηλικία. Ήταν το πλέον φυσιολογικό για ένα παιδί που μεγάλωσε στα Τζουμέρκα και άκουγε το χειμώνα το κελάρυσμα των ρυακιων και τη βουή του ορμητικού Αράχθου και του Καλαρύτικου.
Κατάφερε να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα με όλο και περισσότερες εικόνες. Από τα Ιμαλάια στην Ανταρκτική και από τη Σαχάρα στο Μάτσου Πίτσου και τα βουνά του Περού. Ξεπέρασε τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου και σε καθε τοπο που πηγαινε, ως ταξιδευτής, απολάμβανε και τα πολιτιστικά μνημεία.
Πέρυσι, βρέθηκε στο μεγαλύτερο αδιέξοδο και τη δυσκολότερη κατασταση. “Σκόνταψε”… στον κορονοϊό, συμμετέχοντας σε σεμινάριο για τον εναλλακτικό τουρισμό που οργάνωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στα Τρίκαλα. Ο επί χρόνια συνεργάτης και φίλος του, είχε γυρίσει μόλις από τη “φλεγόμενη” Ιταλία.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος