Τρίκαλα: Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι για κάτω των 20 ετών

Με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών από τα καλύτερα σωματεία όλης της Ελλάδας διεξάγεται στα Τρίκαλα το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι για αθλητές κάτω των 20 ετών. Η πόλη φιλοξενεί το πρωτάθλημα που διαρκεί 7 ημέρες για τέταρτη συνεχή χρονιά.
Οι αγώνες για το 54ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και το 45ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών άρχισαν την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρικάλων και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 31 Αυγούστου με την απονομή των βραβείων στους τρεις πρώτους νικητές τόσο στην ανοιχτή κατηγορία όσο και σε αυτή των νέων γυναικών.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ), τη Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων (ΣΚΑ.Κ.Ι.) και τον Δήμο Τρικκαίων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας Π.Ε. Τρικάλων.  Στο χαιρετισμό του στη διοργάνωση ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας, υπογράμμισε τη στήριξη της δημοτικής αρχής σε ακόμη μία διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας.

Με τη φροντίδα του προέδρου της Σκακιστικής Κίνησης Τρικάλων (ΣΚΑ.Κ.Ι.) Χρήστου Τοζάρου διεξάγονται πολλές παράλληλες εκδηλώσεις όπως παιχνίδια σιμουλτανέ με τον GM Ιωάννη Παπαϊωάννου, ζωντανός σχολιασμός των παρτίδων, που μεταδίδονται και διαδικτυακά και hatha yoga.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος