Τραγωδία στην Καβάλα: 56χρονος σκότωσε τη γυναίκα και το 10 μηνών παιδί του και αυτοκτόνησε

Στην περιοχή Λεκάνη της Καβάλας 56χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τη σύζυγό του και το 10 μηνών παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τραγωδία στην Καβάλα: 56χρονος σκότωσε τη γυναίκα και το 10 μηνών παιδί του και αυτοκτόνησεΣύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση εδώ και δύο μήνες και η γυναίκα η οποία ήταν Ελληνογερμανίδα διέμενε στη γιαγιά της.

Ο άνδρας ήταν κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Καβάλας, η διπλή δολοφονία έγινε μέσα στο μαντρί που διατηρούσε.

Οι συγγενείς του 56χρονου δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως προχώρησε στο αποτρόπαιο έγκλημα. Πως σήκωσε την μονόκαννη καραμπίνα και πυροβόλησε παιδί του και την 30χρονη εν διαστάσει σύντροφό του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 30χρονη είχε έρθει πριν χρόνια από την Γερμανία για να μείνει στον τόπο καταγωγής της. Πριν 10 μήνες απέκτησαν με τον 56χρονο κτηνοτρόφο ένα αγοράκι. Πρόσφατα το ζευγάρι χώρισε. Όπως αναφέρουν όσοι τους γνώριζαν, είχαν δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού, διατηρούσαν όμως φιλικές σχέσεις.

Το πρωί ο 56χρονος ζήτησε από την 30χρονη να πάει με το μωρό στο στάβλο για να το δει. Στις 09:20 έφτασαν εκεί όπου λίγο αργότερα εξελίχθηκε η τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος είχε εκφράσει φόβους ότι η μητέρα του παιδιού, αποκτώντας την επιμέλειά του, θα το έπαιρνε για να γυρίσουν στην Γερμανία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος