Το Καστράκι Καλαμπάκας θρηνεί το χαμό δύο δίδυμων αδελφών και της πρώτης ξαδέλφης τους

Τρεις νεαρές κοπέλες, δυο δίδυμες αδερφές και μια πρώτη ξαδέρφη από την ίδια οικογένεια με καταγωγή απο το Καστράκι Καλαμπάκας είναι μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών που έχουν αναγνωριστεί από τους οικείους τους.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μάκης Νασιάδης, οι δυο αδερφές Θώμη και Χρυσά που είχαν μεταβεί μαζί με την ξαδέρφη τους Αναστασία στην γενέτειρα τους στο Καστράκι Καλαμπάκας για να περάσουν τις ημέρες της Αποκριάς ταξίδεψαν χθες με την μοιραία αμαξοστοιχία, ώστε να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν, χωρίς όμως να φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς αλλά και οι παππούδες των τριών κοριτσιών και ειδικά η γιαγιά Αναστασία που έχασε τις τρεις εγγονούλες της και μετέβη απο την Λάρισα στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου επικρατεί βουβός πόνος και σιωπή από όλη την τοπική κοινωνία καθώς κανείς δεν θέλει να πιστέψει οτι χάθηκαν οι τρεις νεαρές κοπέλες.

Αυτήν την ώρα τελείται τρισάγιο στον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλο στο Καστράκι στην μνήμη των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών.

ΕΡΤ: Ρεπορτάζ: Μάκης Νασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος