Βόλος: Σε εξέλιξη η δίκη του 54χρονου καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του 54χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της συζύγου του στις 3 Αυγούστου του 2021 στην Σωτηρίτσα Αγίας, υπόθεση που εκδικάζεται μετά τη διακοπή στις 14 Νοεμβρίου, σήμερα 25 Νοεμβρίου- Διεθνής Ημέρα κατά της Βίας των Γυναικών- στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Βόλου.

Η σημερινή ημέρα περιλάμβανε  τις καταθέσεις των δυο ψυχιάτρων και την  απολογία του κατηγορούμενου, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογία του σήμερα,  φέρεται ότι είπε: «Δεν με ενδιέφερε που είχε εραστή, αλλά η αδιαφορία της για τα παιδιά», ενώ στην πρώτη ημέρα της δικασίμου στις 14 Νοεμβρίου ακούστηκε η ηχογράφηση από τα τελευταία λόγια της άτυχης γυναίκας, που την πυροβόλησε οκτώ φορές.

Από το δικαστήριο είχε αναγνωστεί η ηχογραφημένη συνομιλία που είχε ο κατηγορούμενος με τη γυναίκα του, λίγο πριν τη δολοφονήσει, ενώ μετά την πράξη ο κατηγορούμενος φέρεται να λέει στη μητέρα της γυναίκας: «Πάρε το 100, σκότωσα τη γυναίκα μου γιατί ήταν άπιστη. Τη σκότωσα γιατί ήταν άπιστη».

Το ζευγάρι που είχε τρία παιδιά 24, 19 και 12 ετών, ζούσε στην Αθήνα και βρισκόταν στη Λάρισα, προκειμένου να βοηθήσουν στην ταβέρνα του αδερφού της 43χρονης, ο οποίος ήταν τότε ασθενής και απεβίωσε στις αρχές Μαρτίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος