Συνελήφθη 24χρονος από το Μπαγκλαντές για αρπαγή 28χρονου ομοεθνή του στην Κάτω Αχαΐα

Ένας 34χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές συνελήφθη από την αστυνομία στην Κάτω Αχαΐα, κατηγορούμενος για αρπαγή κατά συναυτουργία, ενώ για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται για να συλληφθούν τέσσερις ομοεθνείς του συλληφθέντα, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 50χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές μετέβη την περασμένη Δευτέρα στο τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, όπου δήλωσε την εξαφάνιση ενός 28χρονου συγγενικού του προσώπου.

Στην συνέχεια, ο 50χρονος υπέβαλλε καταγγελία για το αδίκημα της αρπαγής σε βάρος του συλληφθέντα και των τεσσάρων που αναζητούνται, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, οι τελευταίοι είναι συγκάτοικοι του 28χρονου εξαφανισθέντα.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του εξαφανισθέντα, καθώς και τον εντοπισμό των τεσσάρων αλλοδαπών.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος