Συνεχίζεται η παράδοση εργατικών κατοικιών στην Κέρκυρα – Ακόμα 40 κλειδιά σε δικαιούχους (audio)

Άλλες 40 εργατικές κατοικίες παραδίδονται σήμερα και μέσα στην υπόλοιπη εβδομάδα σε δικαιούχους του συγκροτήματος του Αγίου Ιωάννη στην Κέρκυρα.

Ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, ο οποίος βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην Κέρκυρα όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει τόσο με τον εργολάβο όσο και με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, εκτίμησε ότι και οι υπόλοιπες κατοικίες θα παραδοθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Συνεχίζεται η παράδοση εργατικών κατοικιών στην Κέρκυρα – Ακόμα 40 κλειδιά σε δικαιούχους (audio)

Το χρονοδιάγραμμα αναφέρει ότι την άλλη εβδομάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παραδοθούν περίπου 40 ακόμα κατοικίες ενώ η προσδοκία είναι να παραδοθούν επιπλέον 30 μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα.

«Λύσαμε το Γόδριο Δεσμό των εργατικών κατοικιών της Κέρκυρας, για αυτό το λόγο είμαι πολύ ευχαριστημένος», δήλωσε ο βουλευτής Κέρκυρας της Ν.Δ. Στέφανος Γκίκας, ενώ η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου υπογράμμισε από την πλευρά της ότι η δημοτική αρχή θα είναι στο πλευρό των κατοίκων τόσο όσον αφορά την αποχέτευση, όσο και για το φωτισμό, τη συντήρηση της οδοποιίας και την αποκομιδή απορριμμάτων: «Περιμένει ο Δήμος να παραλάβει μετά την ολοκλήρωση και παράδοση όλων των κατοικιών, τις υποδομές που προορίζονται για τη λειτουργία καταστημάτων και της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων».

Συνεχίζεται η παράδοση εργατικών κατοικιών στην Κέρκυρα – Ακόμα 40 κλειδιά σε δικαιούχους (audio)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος