Συνάντηση για τα έργα Πολιτισμού της Κρήτης με πρωτοβουλία της Περιφέρειας

Όλα τα θέματα Πολιτισμού, που αφορούν την Κρήτη και η πορεία των έργων του ΕΣΠΑ της τρέχουσας και της επόμενης προγραμματικής περιόδου εξετάστηκαν αργά χθες το απόγευμα σε σύσκεψη παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Γιώργου Διδασκάλου.

Συνάντηση για τα έργα Πολιτισμού της Κρήτης με πρωτοβουλία της Περιφέρειας

Βασικοί εισηγητές της σύσκεψης, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ήταν οι διευθυντές των διαχειριστικών Αρχών της Περιφέρειας Κρήτης και του Υπουργείου Πολιτισμού Μαρίας Κασσωτάκη και Γιάννη Μυλωνά αντίστοιχα. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας, συμμετείχαν οι προϊστάμενοι και στελέχη των εφορειών Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Λασιθίου καθώς και της υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων Κρήτης, όπως επίσης και οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων της Κεντρικής υπηρεσίας.

Συνάντηση για τα έργα Πολιτισμού της Κρήτης με πρωτοβουλία της Περιφέρειας

Χθες το πρωί η κα Μενδώνη με τον κ. Αρναουτάκη, και τους συνεργάτες τους επισκέφτηκαν το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Μεσσαράς, όπου επιθεώρησαν τις εργασίες ολοκλήρωσης της έκθεσης της μόνιμης συλλογής. Η Υπουργός, όπως και ο Περιφερειάρχης εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πορεία των εργασιών στο νέο Μουσείο, το οποίο, όπως δήλωσαν θα είναι έτοιμο να παραδοθεί το επόμενο τρίμηνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος