Στις ανασκαφές στο Οροπέδιο Λασιθίου βρέθηκε η Βικτόρια Χίσλοπ

Το Οροπέδιο Λασιθίου και το χώρο όπου γίνονται ανασκαφικές εργασίες, επισκέφθηκε η συγγραφέας, Βικτόρια Χίσλοπ, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο της περιοχής, Γιάννη Στεφανάκη, ενώ ενημερώθηκε για τις εργασίες από τη διευθύντρια διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου, Χρύσα Σοφιανού.

Στις ανασκαφές στο Οροπέδιο Λασιθίου βρέθηκε η Βικτόρια ΧίσλοπΤο ανασκαφικό έργο συνεχίζεται μετά από 100 χρόνια, από την τελευταία ανασκαφή, με χρηματοδότηση του Δήμου και την επίβλεψη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος της ευχήθηκε η καινούρια τηλεοπτική της σειρά που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την ΕΡΤ1 με τίτλο «Καρτ Ποστάλ», να έχει τηλεοπτική αποδοχή και επιτυχία.

Η συγγραφέας από την πλευρά της, δήλωσε εντυπωσιασμένη από τον τόπο, τους αρχαιολογικούς του χώρους από την περίοδο του Μινωικού Πολιτισμού, από την ιστορία, την παράδοση του Λασιθίου, την φυσική ομορφιά της περιοχής και τους ανθρώπους της.

Στις ανασκαφές στο Οροπέδιο Λασιθίου βρέθηκε η Βικτόρια ΧίσλοπΗ κα. Χίσλοπ, σύμφωνα με τον κ. Στεφανάκη, αναχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την φιλοξενία που της επιφυλάχθηκε στο Οροπέδιο Λασιθίου, το τοπίο, τους μύθους που το πλαισιώνουν και τις αρχαιολογικές έρευνες που είναι σε εξέλιξη, και υποσχέθηκε ότι τους επόμενους μήνες θα επισκεφθεί και πάλι την περιοχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος