Σιδηρόκαστρο: Σοκ από τον μυστηριώδη θάνατο του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Λουτρά -Τι ερευνά η Αστυνομία (video)

Η Ιατροδικαστική εξέταση, που θα γίνει αύριο στην Θεσσαλονίκη, αναμένεται να ρίξει φως στον μυστηριώδη θάνατο του ηλικιωμένου ζευγαριού, την ώρα που έκανε χθες το απόγευμα υδρομασάζ, στα Λουτρά Σιδηροκάστρου, στις Σέρρες. Παράλληλα έχει ληφθεί δείγμα από το νερό, το οποίο και θα αποσταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πνιγμό, με την Αστυνομία να έχει αποκλείσει από την αρχή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το ζευγάρι από τη Δράμα, ηλικίας 72 ετών ο άνδρας και 70 ετών η γυναίκα, βρέθηκε νεκρό χθες, λίγο μετά τις 7 το βράδυ, μέσα στο λουτρό, από υπάλληλο, η οποία τους φώναξε την ώρα που έκαναν υδρομασάζ για να βγουν, αλλά δεν πήρε απάντηση. Άνοιξε την πόρτα και είδε τους ηλικιωμένους χωρίς τις αισθήσεις τους και αμέσως κάλεσε  το ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας και δυο οχήματα του Κλιμακίου Σιδηροκάστρου της Πυροσβεστικής με τέσσερεις άνδρες.

Το ζευγάρι είχε κάνει ήδη το πρώτο του λουτρό την Τρίτη – από την πρώτη ημέρα που βρισκόταν στο Ξενοδοχείο- αλλά και χθες το πρωί, δύο φορές δηλαδή πριν από το μοιραίο απογευματινό λουτρό, που του στοίχισε, όπως φαίνεται τη ζωή.

“Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο, που έχει πραγματικά συγκλονίσει την Διεύθυνση των Λουτρών Σιδηροκάστρου”, τονίζει την ίδια ώρα ο κ. Αλέξανδρος Παρασκευιώτης, δικηγόρος  των Ιαματικών Λουτρών. Όπως έκανε γνωστό ο κ. Παρασκευιώτης, η επιχείρηση των Λουτρών έχει προχωρήσει στον διορισμό τεχνικού συμβούλου ιατροδικαστή, ο οποίος θα συμμετέχει στη νεκροψία, καθώς υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον για τα αίτια του θανάτου του άτυχου ζευγαριού.

Η λειτουργία των εγκαταστάσεων ανεστάλη μέχρι νεωτέρας για λόγους ασφαλείας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Αναστασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος