Σε τάφρο 30 μέτρων καλά κρυμμένα τα όπλα της πολύτεκνης οικογένειας στο Ξυλόκαστρο

Σε τάφρο 30 μέτρων, κάτω από παράπηγμα που αποτελούσε το σπίτι της είχε κρύψει η πολύτεκνη οικογένεια τα όπλα και τις σφαίρες, που εντόπισε η Αστυνομία στην περιοχή Μάννα, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Σε τάφρο 30 μέτρων καλά κρυμμένα τα όπλα της πολύτεκνης οικογένειας στο Ξυλόκαστρο

Το “λαγούμι που είχαν σκάψει, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, που εξασφάλισε για το ertnews.gr η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Πέγκη Μπρούσαλη, βγαίνει σε μία ρεματιά και θα το χρησιμοποιούσαν ως οδό διαφυγής. Εκεί εντοπίστηκε αεροβόλο όπλο, κυνηγετική καραμπίνα, τσεκούρια, αλλά και αυτοσχέδια τόξα με βέλη.

Μάλιστα, μέλη της οικογένειας, μόλις εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, τους επιτέθηκαν και επιχείρησαν να διαφύγουν από το σημείο που βλέπετε. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ πρόκειται για κατοικία Παλαιοχριστιανών -τύπος αίρεσης- που παραπέμπει σε συνθήκες της εποχής των σπηλαίων και η επικοινωνία μαζί τους είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Σημειώνεται ότι στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, συνέδραμαν δυνάμεις των ΕΚΑΜ από την Αττική και της ΟΠΚΕ. Σύμφωνα με αναφορές περιοίκων, η οικογένεια ζει σε συνθήκες που προσομοιάζουν με αυτές της εποχής των σπηλαίων και η επικοινωνία μαζί τους είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων για εμπρησμό, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, απειλή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 27 Φεβρουαρίου.

Ρεπορτάζ: Πέγκη Μπρούσαλη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος