Ρόδος: Σοκ στην υπόθεση “βιασμού” της 8χρονης – Συγγενής εξαπάτησε την οικογένεια για να αποσπάσει χρήματα (video)

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου από την πρωτοφανή απάτη της θείας της 8χρονης, η οποία ομολόγησε πως “έστησε” την καταγγελία, για να φανεί ότι το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού και να αποσπάσει χρήματα.

Η συγγενής του παιδιού ζήτησε χρήματα τόσο από την μητέρα όσο και από τον παππού ώστε να μην “δοθεί έκταση στο θέμα του βιασμού”. Η αστυνομία συντάσσει την δικογραφία της υπόθεσης, πριν αυτή φτάσει στον Εισαγγελέα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος του παππού της 8χρονης κ. Αλεξανδρής, δήλωσε πως ο εντολέας του βρέθηκε εμπλεκόμενος στην υπόθεση μετά από δόλιες ενέργειες της θείας της μικρής και βρέθηκε στην θέση να πρέπει να αποδείξει πως είναι εκείνος που στηρίζει την οικογένεια και είναι αθώος. Ο παππούς κ. Καψής δήλωσε συντετριμμένος από την περιπέτεια στην οποία υποβλήθηκε, όταν βρέθηκε απολογούμενος για την υπόθεση.

Ο κ. Αλεξανδρής ανέφερε πως το σημαντικό στην υπόθεση είναι τι θα γίνει με την 8χρονη που είναι το θύμα αυτής της πρωτοφανούς περίπτωσης εξαπάτησης, όταν κλείσουν οι κάμερες. Αναρωτήθηκε αν είναι σωστό η μικρή να επιστρέψει στην οικογένειά της, μιας και τώρα φιλοξενείται σε ειδική δομή. Είπε επίσης πως η κατηγορία κατά της συγγενούς θα πρέπει να είναι αυτή της “βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης”.

Ο κ. Αλεξανδρής έδωσε τα εύσημα στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Ρόδου που κατάφερε να εξιχνιάσει αυτή την πρωτοφανή υπόθεση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος