Ρόδος: Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες με εννέα πτήσεις

Τους πρώτους τουρίστες υποδέχθηκε σήμερα Κυριακή η Ρόδος. Στο αεροδρόμιο Διαγόρας τους επεφύλαξαν θερμή υποδοχή εκπρόσωποι από την διεύθυνση τουρισμού του δήμου της Ρόδου, προσφέροντάς τους, χάρτες, παραδοσιακά εδέσματα του νησιού και μία αναμνηστική τσάντα με διάφορα δώρα.

Στο χώρο της υποδοχής η φιλαρμονική του Δήμου της Ρόδου τους καλωσόρισε εκτελώντας διάφορα έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών. Μιλώντας στη ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου πολλοί από τους πρώτους τουρίστες υπογράμμισαν την αγάπη που τρέφουν, τόσο στην Ελλάδα, αλλά ιδιαίτερα στα νησιά της, τονίζοντας μάλιστα, κάποιοι από αυτούς, ότι έρχονται στη Ρόδο για 33 συνεχόμενα χρόνια.

Τόνισαν επίσης ότι θέλησαν να βρίσκονται στις πρώτες πτήσεις που πραγματοποιούνται από την πατρίδα τους, για να απολαύσουν όσο γίνεται γρηγορότερα τις ομορφιές του τόπου μας.

Ρόδος: Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες με εννέα πτήσειςΑπό την πλευρά του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος τουρισμού, Θανάσης Βυρίνης, δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ότι ξεκινάει η φετινή τουριστική περίοδος με τους καλύτερους οιωνούς και με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν οι αριθμοί θα αγγίξουν αυτούς της τουριστικής περιόδου 2019 σημειώνοντας: «Διαπιστώσαμε ότι οι πρώτοι τουρίστες μας εξέφρασαν η χαρά τους στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας».

Μέχρι το βράδυ αναμένονται στη Ρόδο περίπου 1030 τουρίστες με 9 πτήσεις και συγκεκριμένα, πέντε από την Αγγλία, δύο από την Ιταλία, μία από το Βέλγιο και μία από τη Γερμανία. Ο κύριος Βυρίνης δήλωσε ότι η Ρόδος είναι έτοιμη να υποδεχτεί και φέτος τους τουρίστες της, με βελτιωμένες τις υποδομές της με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος