“Παγίδα θανάτου” στους δρόμους του Βόλου: Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε το χειρότερο για τους τρεις νεαρούς λένε στην ΕΡΤ οι οδηγοί (video)

Έντρομοι οι οδηγοί στο Βόλο είδαν χθες το βράδυ τα τρία παιδιά -πρωταγωνιστές του “challenge”  του Τικ Tok- να πετάγονται μπροστά τους… Πάτησαν φρένο απότομα και όπως περιέγραψαν, μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “Συνδέσεις”, στο παρά πέντε αποφεύχθηκε το χειρότερο…

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς και ο συνοδηγός περιγράφουν καρέ- καρέ τον εφιάλτη, που έζησαν στο βίντεο που ακολουθεί:

” Οδηγούσα… ήταν 10 παρά 5 περίπου τη νύχτα… και ξαφνικά στα δύο μέτρα τα παιδιά πετάχτηκαν μπροστά στο αυτοκίνητο… ευτυχώς δεν έτρεχα γιατί γίνονται έργα” περιγράφει μεταξύ άλλων ο οδηγός.

Κάποιοι θα πατήσουν απότομα φρένο, άλλοι απλώς θα σταθούν τυχεροί να μη συμβεί το μοιραίο…

Η επικίνδυνη πρόκληση έχει τρομοκρατήσει τους οδηγούς, ειδικά αυτούς που κινούνται σε σκοτεινούς δρόμους που τα περιθώρια αντίδρασης είναι πιο μικρά.

“Οι προκλήσεις θανάτου που παρουσιάζονται σαν παιχνίδια στο διαδίκτυο είναι ένας εφιάλτης με ανεξέλεγκτες διαστάσεις”, λέει και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου. “Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους τους οδηγούς να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα!”.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου συνέλαβαν χθες τους τρεις ανήλικους για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία, αλλά και τους γονείς τους, για παραμέληση ανηλίκων.

Οι τρεις νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι πατέρες και η μητέρα θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Ρεπορτάζ: Ελένη Ραυτοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος