Προς πάσα κατεύθυνση τώρα οι έρευνες στη Ρόδο για την εξαφάνιση της 44 χρονης

Έρευνες προς πάσα κατεύθυνση κάνει τώρα η Αστυνομική Διεύθυνση της Δωδεκανήσου, σχετικά με την εξαφάνιση της 44χρονης μητέρας από την Μαλώνα Ρόδου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας όταν έφυγε με το αμάξι της από το σπίτι της.

Παρότι το αυτόκίνητο βρέθηκε χτες ντελαπαρισμένο σε μία δύσβατη περιοχή στη Μαλώνα, πληροφορίες αναφέρουν οτι μάρτυρες την είδαν χτες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου.

Προς πάσα κατεύθυνση τώρα οι έρευνες στη Ρόδο για την εξαφάνιση της 44 χρονης

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε σε εργαστήρια της Αστυνομίας, σε αναζήτηση στοιχείων που θα ανοίξουν τις έρευνες προς νέα κατέυθυνση. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Οι αρχικές έρευνες των ομάδων διάσωσης και εθελοντών, δεν εντόπισαν στο δύσβατο σημείο κανένα ίχνος της γυναίκας.

Προς πάσα κατεύθυνση τώρα οι έρευνες στη Ρόδο για την εξαφάνιση της 44 χρονης

Την 44χρονη Ελένη Ευθυμίου, που εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας από το σπίτι της, αναζητεί ο σύζυγος της, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με μαρτυρία, την οποία ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, η 44χρονη βρέθηκε χτες έξω από κομμωτήριο και μάλιστα συνομίλησε με κάποια γνωστή της. Η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες για να επιβεβαιώσει την μαρτυρία.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Ρόδου και τον Γιώργο Αθανασίου ο πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Πρόληψης Καταστροφών Δωδεκανήσου κ. Ν. Κουβάκης, έχει ερευνηθεί η γύρω περιοχή, ακόμη και τα μοναστήρια που υπάρχουν και τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι “δεν είναι μια τυχαία εξαφάνιση”, όπως ο ίδιος δηλώνει.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αθανασίου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος