Πάτρα: Το δάκρυ στα μάτια του 6χρονου Φώτη βλέποντας τις ζωγραφιές των συμμαθητών του (audio)

Βελτιώνεται συνεχώς η κατάσταση της υγείας του εξάχρονου Φώτη σκορπίζοντας αισιοδοξία στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Πάτρας, ο υπεύθυνος της ΠΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι το παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά σε επίδειξη καρτ σύντομα θα μπορεί να λάβει εξιτήριο και να συνεχίσει από το γνώριμο περιβάλλον του σπιτιού του το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

«Ένα δάκρυ…» επισήμανε συγκινημένος ο κ. Ηλιάδης πως ήταν η πρώτη αντίδραση του εξάχρονου όταν αποσωληνώθηκε και αντίκρισε τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές του για να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

Ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων ότι το παιδί μίλησε χθες με την οικογένειά του ενώ σήμερα ξύπνησε ευδιάθετος. «Ο Φώτης είναι ευγενικός και εξαιρετικά συνεργάσιμος» τόνισε ο γιατρός και όπως ενημέρωσε ο εξάχρονος θα δεχθεί σήμερα την επίσκεψη παιδοψυχίατρου προκειμένου να το στηρίξει στα επόμενα βήματά του. Οδηγίες θα δοθούν από την παιδοψυχίατρο και στους γιατρούς για το διάστημα που θα παραμείνει νοσηλευόμενος ο Φώτης, καθώς και στους γονείς του. Ωστόσο, η εκτίμηση του κ. Ηλιάδη είναι πως βρισκόμαστε κοντά στη μέρα που θα βγει ο μικρός από το νοσοκομείο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος