Πάτρα: Κακοποιούσαν σκύλο επί 4 μήνες – Βρέθηκε από αστυνομικούς σε άθλια κατάσταση

Κακοποιημένο και ταλαιπωρημένο εντοπίστηκε ένα σκυλί στην Πάτρα, το οποίο είχαν κλέψει από τον ιδιοκτήτη του πριν από 4 μήνες. Ο σκύλος βρέθηκε, τελικά, μετά τις συντονισμένες ενέργειες της Ασφάλειας Πατρών και της Άμεσης Δράσης, σε άθλια κατάσταση.

Το ζώο είχε κομμένη την ουρά, ενώ του είχαν βάψει το τρίχωμα με βαφή μαλλιών.

Μέλος φιλοζωικού συλλόγου που κινητοποιήθηκε, σε ανάρτησή του περιέγραψε την απίστευτη ιστορία αναφέροντας μεταξύ άλλων:

Ο φιλοζωικός σύλλογος “Η Πάτρα για όλα τα ζώα” έλαβε καταγγελία από ιδιοκτήτη σκύλου που το είχε απωλέσει εδώ και τέσσερις μήνες, ότι συγκεκριμένα άτομα του το είχαν κλέψει.

Το ζώο αν και είχε ηλεκτρονική σήμανση με καταχωρημένα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του στο σύστημα, μυστηριωδώς απέκτησε δεύτερη σήμανση με τα στοιχεία του ατόμου που παρανόμως το παρακράτησε.

Οι κατάλληλες πληροφορίες και τα στοιχεία οδήγησαν τον ιδιοκτήτη σε κατάθεση μήνυσης στην Ασφάλεια Πατρών.

Οι αστυνομικοί ενήργησαν με ταχύτητα και ευαισθησία και λύτρωσαν το σκυλί από τον πολύμηνο εφιάλτη του. Το ζώο τρεμάμενο από το φόβο και την κακοποίηση δύσκολα αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του, ήταν σκελετωμένο, με κομμένη ουρά και με το τρίχωμά του βαμμένο με βαφή μαλλιών προφανώς για να μην αναγνωριστεί. Το σκυλάκι χάρη στη δράση της Αστυνομίας και τη βοήθεια των εθελοντών του Συλλόγου, βρίσκεται πλέον ασφαλές στο σπίτι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ