Πάτρα: Η απάντηση της διοίκησης του ΠΓΝΠ στο εξώδικο του ασθενή προς τους συναδέλφους του

Αυστηρή απάντηση έδωσε ο αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημίου Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, κ. Δημήτρης Μπάκος, με αφορμή το εξώδικο που απέστειλε ασθενής με κορονοϊό σε γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος, οι οποίοι χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο κ. Μπάκος αναφέρει ότι «ο εν λόγω ασθενής που επικαλείστε νοσηλεύθηκε με Covid-19 σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση και απαιτήθηκε μακρά νοσηλεία τόσο σε κλινική Covid όσο και σε ΜΕΘ Covid του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.»

Τονίζει, μεταξύ άλλων, πως ο ασθενής είχε την καλύτερη αντιμετώπιση «όπως άλλωστε και το σύνολο των ασθενών που διαχειρίζεται το Νοσοκομείο μας από την αρχή της πανδημίας» και επισημαίνει ότι ο ασθενής αντιμετώπισε με επιτυχία στην περιπέτεια της υγείας του και επανήλθε στην εργασία του.

«Στη συνέχεια, λάβαμε με έκπληξη από το συγκεκριμένο ασθενή ένα εξώδικο με το οποίο ζητούσε τον ιατρικό του φάκελο ενώ περιείχε και αιχμές για την ποιότητα του παρεχόμενου ιατρονοσηλευτικού έργου.» αναφέρει ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΓΝΠ στη δήλωσή του και προσθέτει:

«Με το εξώδικο αυτό ασχολείται πλέον η Νομική μας Υπηρεσία ενώ ο ιατρικός φάκελος του ασθενούς, προφανώς βρίσκεται στη διάθεσή του.

Τέλος, εκφράζουμε ιδιαίτερη λύπη και  αγανάκτηση για την εν λόγω αντίδραση  του ασθενούς  ο οποίος τυγχάνει να είναι και εργαζόμενος του Νοσοκομείου μας.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος