Πάτρα: Αναβλήθηκε η δίκη του 47χρονου που έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε 12χρονη

Αναβλήθηκε για τις 28 Σεπτεμβρίου η δίκη του 47χρονου, ο οποίος έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε 12χρονη, μέσω του Instagram και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο κατηγορούμενος δεν προσήλθε σήμερα στο δικαστήριο επειδή, όπως μετέφερε ο δικηγόρος του Νικόλαος Μπαράκος, έφερε τραύματα που δεν επέτρεψαν να παραστεί.

Ο δικηγόρος Κώστας Κρεμμύδας που εκπροσωπεί τον 42χρονο πατέρα, ο οποίος “εγκλώβισε” τον 47χρονο κατηγορούμενο και κάλεσε την Ελληνική Αστυνομία, ανάφερε σε δηλώσεις του, ότι οι γονείς θα πρέπει να επιδεικνύουν μεγάλη προσοχή στη χρήση των μέσω κοινωνικής δικτύωσης από τα παιδιά τους.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πατέρας αντιλήφθηκε έγκαιρα, πως η κόρη του λάμβανε στο κινητό μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο από τον 47χρονο και άρχισε ο ίδιος να συνομιλεί μαζί του προσποιούμενος ότι είναι η κόρη του. Μάλιστα, φρόντισε να κλείσει ραντεβού με τον αποστολέα των μηνυμάτων για να τον παγιδέψει.

Το ραντεβού κλείστηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής σε πλατεία της περιοχής Ζαρουχλέικα της Πάτρας και εκεί πήγε μαζί με την κόρη του. Άφησε τον 47χρονο να την πλησιάσει και μόλις αυτό έγινε τότε εμφανίστηκε τον ακινητοποίησε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος