Ορεστιάδα: Επίθεση και τραυματισμός νεαρού στρατιωτικού από ανήλικο – Είχαν ραντεβού μέσω διαδικτύου και προσπάθησε να τον κλέψει

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι ο ανήλικος που συνελήφθη το Σάββατο 1 Απριλίου το απόγευμα, για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος νεαρού στρατιωτικού σε περιοχή της Ορεστιάδας.

Ο ανήλικος μόνιμος κάτοικος Αθηνών έμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Ορεστιάδα σε συγγενικό του σπίτι, όπου συναντήθηκε με τον στρατιωτικό μέσω ύποπτου ραντεβού που προέκυψε σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Στην προσπάθεια του να φύγει ο στρατιωτικός από το σημείο συνάντησης, δέχθηκε επίθεση από τον ανήλικο, που ήθελε να του κλέψει το κινητό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά και να μεταφερθεί για νοσηλεία στο 219 ΚΙΧΝΕ Διδυμοτείχου όπου και φυλάσσεται φρουρούμενος διότι έχει συλληφθεί και ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αλεξανδρούπολης ο ανήλικος δεν έχει ίχνη βιασμού, ενώ κρατείται στην Α.Δ. Ορεστιάδας μέχρι την αυριανή προσαγωγή του στον ανακριτή.

Ο στρατιωτικός αύριο παίρνει εξιτήριο από το 219 ΚΙΧΝΕ και πρόκειται να οδηγηθεί, στον στρατιωτικό εισαγγελέα Ξάνθης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος