Ναύπλιο: Η αρχή του τέλους για τη χωματερή της Καραθώνας

Την πύλη του Σημείου Μεταφόρτωσης Αργολίδας πέρασαν για πρώτη φορά τα απορριμματοφόρα του Δήμου Ναυπλιέων. Σε ανακοίνωσή ο δήμος αναφέρει:

«Για αρκετές δεκαετίες οι δημότες μας, περίμεναν την σημερινή ημέρα. Τα πρώτα απορριμματοφόρα του Δήμου μας πέρασαν τη πύλη του Σημείου Μεταφόρτωσης Αργολίδας και παρέδωσαν τα αστικά απόβλητα, ώστε με ευθύνη της Αναδόχου Εταιρείας να μεταφέρονται για μηχανική διαλογή στην Μονάδα Επεξεργασίας στην θέση Παλαιοχούνη Αρκαδίας.

Ναύπλιο: Η αρχή του τέλους για τη χωματερή της Καραθώνας

Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Κωστούρος, δήλωσε: «Ως δημοτική αρχή συμμετείχαμε από την έναρξη του σχεδιασμού, χωρίς παλινδρομήσεις με θετική προσέγγιση και εποικοδομητικό διάλογο, σύμφωνα με τον Περιφερειακό Σχεδιασμό και τα χρηματοδοτικά εργαλεία, σαν την μόνη βιώσιμη λύση προς όφελος των δημοτών. Επιδείξαμε σύνεση, υπομονή, με χρήσιμες παρεμβάσεις και είμαστε υπερήφανοι με την ολοκλήρωση της προσπάθειας.

Ναύπλιο: Η αρχή του τέλους για τη χωματερή της ΚαραθώναςΗ πορεία δεν ήταν μόνο ανηφορική αλλά και δύσβατη, υπήρξαν αρκετές φωνές που προτάσσοντας τον λαϊκισμό καθυστέρησαν το έργο. Είμαστε υπερήφανοι διότι ανοίγει ο δρόμος με την συνέχιση των εργασιών ώστε να γίνεται χρήση ενός ορθολογικού συστήματος διαχείρισης των αποβλήτων με περιβαλλοντικά οφέλη και αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής για όλους μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος