Ναυαγοσώστης στην Κρήτη έσωσε ξανά την ίδια κολυμβήτρια μετά από ένα χρόνο

Ο ναυαγοσώστης Γιώργος Μακριδάκης, δεν πίστευε στα μάτια του όταν ανέσυρε χθες το μεσημέρι από τα φουρτουνιασμένα κύματα στη Σταλίδα Ηρακλείου μια ηλικιωμένη γυναίκα, λίγο πριν πνιγεί: ήταν η ίδια που της είχε σώσει τη ζωή, πριν από ένα χρόνο ξανά στην ίδια παραλία, όταν και πάλι αψήφησε τον κίνδυνο και παρασύρθηκε από τα ρεύματα.

Η 75χρονη Ρωσίδα, μόνιμη κάτοικος της περιοχής, κατέβηκε και χθες στην παραλία για να κάνει μπάνιο, αλλά τα ρεύματα που επικρατούσαν, έκαναν δύσκολη την προσπάθεια της να βγει στη στεριά. Ο ναυαγοσώστης βούτηξε στα νερά και όταν την ανέσυρε, έκπληκτος διαπίστωσε πως και πέρσι την είχε σώσει ξανά, στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μάλιστα ήταν τέτοια η έκπληξη του, όπως εξήγησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, που όταν την αναγνώρισε της είπε «πάλι εσύ… ξανά», σπεύδοντας να την βγάλει έξω από την υποθαλάσσια τάφρο στην οποία είχε κολλήσει.

Μάλιστα χαριτολογώντας χαρακτήρισε τη Ρωσίδα ως την καλύτερη πελάτισσα του, και της ζήτησε επιτακτικά να μην ξανακάνει μπάνιο σε τέτοιες συνθήκες, εάν δεν παίρνει και τη σύμφωνη γνώμη των ναυαγοσωστών.

Φωτο αρχείου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος