Μεσσηνία: Συνελήφθη και επιστρέφει στη φυλακή ο Επ. Κορκονέας

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, σε κοινότητα του δήμου Δυτικής Μάνης, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Καλαμάτας.

Ο συλληφθείς δεν έφερε καμία αντίσταση κατά τη σύλληψή του και αυτή τη στιγμή κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας ενώ αναμένεται να επιστρέψει στις φυλακές Δομοκού.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, εκτελώντας ένταλμα μετά την αναίρεση για δεύτερη φορά του ελαφρυντικού του σύννομου βίου, το οποίο αναγνωρίστηκε σε δεύτερο βαθμό στον πρώην ειδικό φρουρό, σπάζοντας με τα ισόβια που του είχαν επιβληθεί πρωτοδίκως για την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008.

Έτσι, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας θα καθίσει για τέταρτη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου, προκειμένου να κριθεί εκ νέου αν θα πρέπει ή όχι να του αναγνωριστεί το επίμαχο ελαφρυντικό το οποίο του άνοιξε την πόρτα της φυλακής.

Ρεπορτάζ: Κώστας Γαζούλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος