Με τους παραγωγικούς φορείς της Ιεράπετρας ο Στ. Κασσελάκης

Παραγωγικούς φορείς της Ιεράπετρας και πολίτες συνάντησε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Λασιθίου.

Ο κ Κασσελάκης βρέθηκε σε γνωστό καφέ της πόλης, αφού άκουσε διεξοδικά τους αγρότες, αλλά και τον κόσμο που τον υποδέχθηκε με θέρμη, ενώ απαντώντας στο φλέγον θέμα της συρρίκνωσης των εισοδημάτων και το αυξημένο κόστος ζωής δήλωσε μεταξύ άλλων «είναι πολύ εύκολο να βγάλεις χρήματα, όταν ανήκεις σε μια ελίτ κρατικοδίαιτη στην Ελλάδα. Το θέμα είναι εσείς τι κάνετε με τη ζωή σας. Η μόνη σας δύναμη είναι η φωνή σας η ψήφος σας».

Ο κ Κασσελάκης αναφέρθηκε με ένθερμα λόγια στην Κρήτη, ζητώντας την στήριξη του κόσμου στις εκλογές του Ιουνίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ενδοπεριφερειακή ανισότητα, που υφίσταται στην Κρήτη. «Έχω σοκαριστεί από την ενδοπεριφερειακή ανισότητα που υπάρχει. Λέμε ΒΟΑΚ, αλλά μέσα το ΒΟΑΚ δεν υπάρχει το Λασίθι. Πριν από ενάμισι χρόνο έκαναν εγκαίνια με τη μακέτα έφτιαξαν ένα πολύ ωραίο βίντεο, αυτό που έμεινε είναι οι σκισμένες σημαίες στο εργοτάξιο».

Αναφερόμενος στα Τέμπη ο κ Κασσελάκης δήλωσε: «Την ίδια μακέτα έκαναν και για το σιδηρόδρομο, αλλά ακύρωσαν τα εγκαίνια, επειδή έγινε το έγκλημα στα Τέμπη. Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ σαν πρόβατα στο μαντρί καταχειροκροτούσαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, που έλεγε ότι δεν υπήρχαν προειδοποιήσεις και ενδείξεις… Όταν 10 μέρες πριν το έγκλημα ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στη Βουλή ρωτούσε για την ασφάλεια του σιδηρόδρομου».

Ο κ Κασσελάκης θα συναντήσει αύριο πριν την αναχώρησή του για την Αθήνα στελέχη της ΥΠΑ, προκειμένου να ακούσει όλα τα ζητήματα που θέτουν οι ίδιοι το τελευταίο διάστημα.

Ρεπορτάζ: Ιάσων Ταβλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος