Λήμνος: Την Πέμπτη ο Β. Κικίλιας εγκαινιάζει το νέο ξενοδοχείο για τον αθλητικό τουρισμό

Τα εγκαίνια του νέου αθλητικού ξενοδοχείου μεγάλου επενδυτικού ομίλου, στη Λήμνο, θα γίνουν την Πέμπτη, από τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.

Πρόκειται, όπως είπε, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, για τη δεύτερη σχετική επένδυση στη χώρα μας, μετά το αντίστοιχο ξενοδοχείο που εγκαινιάστηκε, το φθινόπωρο, στα Σύβοτα. «Θα είναι ένα ξενοδοχείο, το οποίο τους καλοκαιρινούς μήνες θα δουλεύει για τουρίστες και ταξιδιώτες.

Και όλη την υπόλοιπη χρονιά για την προετοιμασία ομάδων και αθλητών, σε ολυμπιακό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Η κρίση ήταν μία ευκαιρία για εμάς. Ο τρόπος με τον οποίο χειριστήκαμε την πανδημία -ειδικά στα πρώτα στάδια- είχε ως αποτέλεσμα το rebranding της χώρας μας ως έναν απολύτως ασφαλή προορισμό. Έτσι, αυτή τη στιγμή, δεν μιλάμε μόνο για τους “μπρανταρισμένους” προορισμούς, για εκείνους δηλαδή που ξέρει όλος ο κόσμος. Μέλημά μας είναι να “φωτίζουμε” συνεχώς και άλλους. Και αυτό ακριβώς κάνουμε».

Το ξενοδοχείο έχε λάβει την έγκριση της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την προετοιμασία των αθλητών της στους χώρους του

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος